Kennis en innovatie
Begeleiding ReduSystems klanten

Om het maximale uit de ReduSystems coatings te halen, heeft Mardenkro besloten om in bepaalde gevallen ReduHeat en ReduFuse gebruikers een intensieve begeleiding aan te bieden. Omdat wij van mening zijn dat deze begeleiding vaak in samenspraak gaat met de teelt, zullen we dit uitbesteden aan professionals in teeltadvisering.
 

In de groenteteelt werken we al enige tijd met Flip van der Most en Wim van Wingerden. Voor de sierteelt hebben we met enkele teeltadviseurs van DLV Plant, FloriConsult en Hoeven teeltadvies gesprekken gehad. Deze bedrijven zullen door ons worden ingezet om u te adviseren.

De gesprekken die u zult hebben met de consultant die via Mardenkro bij u komt, zijn alleen toegespitst op de begeleiding van de ReduSystems coatings. De ReduSystems-consultant is geen vervanger van uw huidige teeltadviseur en zal ook niet deze functie gaan innemen. De ReduSystems-consultant is nauw betrokken bij de producten van Mardenkro en op de hoogte van de mogelijkheden van deze producten.

Natuurlijk staan wij open voor contact met uw eigen teeltadviseur om hem of haar bij te praten over de mogelijkheden van onze ReduSystems coatings.


Terug naar overzicht

Ook interessant:


Naar een optimale productie

Naar een optimale productie

Groente- en siergewassen kunnen veel meer produceren dan ze nu doen als ze altijd optimale omstandigheden krijgen.

Lees meer over optimale productie

Wilt u meer weten?

Wij publiceren diepgaande kennis artikelen voor telers en teelt-adviseurs om u inzicht te geven in klimaat- en lichtregulering met onze producten.

U kunt opgeven welke artikelen u wilt ontvangen. U kunt altijd uitschrijven.

ReduSystems® is een merk van Mardenkro B.V. Copyright © Mardenkro B.V.